Over ons Sinds 1971

Wij zijn Thomas Cultuurtechniek B.V., specialist op het gebied van cultuurtechniek, grondverzet, reiniging en machineverhuur. Met enthousiast gecertifieerd personeel, innovaties en jarenlange ervaring zijn wij de ideale partner voor uw klus. Wij vertellen u graag waarom dat zo is.

Al in 1971 startte Gerrit C. Thomas onze onderneming in cultuurtechniek en grondverzet. Vanaf het begin is ingezet op topkwaliteit, die ook nog eens betaalbaar is. Of het nu gaat om het bouwrijp maken van uw bedrijventerrein of het aanleggen van een recreatiegebied: wij voorzien u van alle benodigde kennis, techniek en vakbekwaamheid. Ook als u de opdracht liever zelf uitvoert, kunnen wij u ook van dienst zijn met de verhuur van al dan niet bemande machines.

Van jongs af aan zijn ook zoons Ronald en Gertjan enthousiast over het werk van hun vader. Ronald begint op de shovel en Gertjan zit naast zijn technische opleiding veel op de trekker. Op die manier doen zij ervaring op binnen het bedrijf en in 2009 nemen zij de zaak over. Van lieverlee verschuiven hun werkzaamheden van de machine richting het kantoor. Maar ook vanaf die plaats waarborgen zij de hoge kwaliteit en uitstekende service naar de klanten. Mocht er onverhoopt een werknemer ziek zijn, dan zorgen zij dat het werk doorgaat en springen zelf in.

Onder de hoede van Ronald, Gertjan en hun vader ontwikkelt Thomas Cultuurtechniek B.V. zich steeds breder. Zo levert de familie Thomas, bijvoorbeeld op Schiphol, ook allerhande reinigingsdiensten op de buitenterreinen. Bij het aannemen van nieuwe klussen wordt er voor gewaakt dat deze niet ten koste gaan van bestaande samenwerkingen. Zo is het bedrijf ondanks de verbreding in werkzaamheden na ruim 30 jaar nog steeds de oplader van suikerbieten voor Suiker Unie. Kwaliteit en service is namelijk waar het om bij Thomas om draait: “Als wij ergens werken, gaan we er voor de volle 100% voor. Voor minder doen we het niet.”

Al dit werk doen de mannen niet alleen. “Ons familiebedrijf onderscheidt zich door haar toegewijde personeel: mensen die vele vormen van cultuurtechniek in hart en ziel beleven. Stuk voor stuk zijn het kenners met ruime ervaring in onze werkzaamheden. Het is dan ook geen uitzondering dat, naast onze klanten, ook onze mensen tientallen jaren aan ons bedrijf verbonden blijven. Uiteraard is ook iedereen in het bezit van de juiste (VCA) certificaten. Wij ontfermen ons met veel plezier over uw opdracht en zetten ons in voor een optimaal resultaat.”